2006-07-07

Moral är bra, dubbelmoral är inte dubbelt så bra

Det skriver Jan Björklund i ett uttalande om att Lars Ohlys dotter ska gå in en friskola.

Naturligtvis ska hon få göra det, och naturligtvis ska vi fortsätta få välja, men det blir nästan patetiskt när Sveriges störste friskolehatare väljer en friskola åt sin egen dotter. I kommunistländer förbjöd härskarna alltid folket allt bra, men ville gärna ha det åt sig själva och sina barn.

Den här typen av dubbelmoral står mig upp i halsen. Hur kan man sätta sig över människor på det sättet Lars Ohly och vänstern vill göra. De vill att politikerna ska bestämma mer över människors liv. Lars Ohly ska bestämma mer över dig, och mig. Fy fan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, i sverige verkar det vara ok att politikerfrälset styr in sina barn på friskolor samtidigt som de förnekar andra samma rättigheter. Den dag jag får veta att mitt barn går på samma dagis som Ohlys eller någon annan kommunist/socialist så kommer jag att ha ett seriöst samtal med skolfröken.

Robsten sa...

Det är inte du käre Mattias som skall bli arg, det är de som är MOT friskolor som skall bli arga över Ohlys infantila upplägg, Ohly har ju just gett dig och andra friskoleförespråkare en present värdig en 50 års dag, erkänn det?

Mickey J Barczyk sa...

Dubbelmoralen blir faktiskt dubbelt så bra: Felicia är med i Ung Vänster, och Ung Vänster är emot friskor ;-)

Mathias Sundin sa...

Sjukt!