2006-08-19

Dagens media 19/8 - Rekordledning!

Sifo presenterar en undersökning idag där Alliansen leder med hela 7,1 procentenheter! Folkpartiet segar sig uppåt, likaså gör moderaterna medan (s) och (mp) tappar. Valet är på intet sätt över, 20 procent av väljarna har ännu inte bestämt sig.

I lokalmedia idag skriver Karin Augustsson, Mats Turesson, Iris Bustamante Cortés och Sverker Wadstein (tvåan till femman på KF-listan) ett svar till Lars Stjernkvist och utvecklar tanken med att vi alla ska samlas runt "Stå upp för Norrköping":

"Lars Stjernkvist (s) undrar i en debattartikel vad Mathias Sundins (fp) liberala partikamrater tycker om honom. Då kan vi tala om för honom att vi tycker bra om honom och att vi tycker det är bra att han och övriga folkpartiet i Norrköping utmanar socialdemokraterna och pekar på brister som finns i ledarskapet i Norrköping. Den nuvarande kommunledningen med Mattias Ottosson i spetsen klarar inte av att stå upp för Norrköping, klarar inte av att försvara Vrinnevisjukhuset, klarar inte av att lösa problemen i skolan och klarar inte av föra en politik som innebär att människor i Hageby får jobb och inte hamnar i utanförskap."

I två artiklar i NT och Folkbladet förklarar sossarna hur otroligt mycket de bryr sig om de äldre, och hur mycket pengar de ska spendera på dom. Well, i den nuvarande preliminära budgeten satsar Alliansen 45 miljoner kr mer över fyra år.

Inga kommentarer: