2006-09-16

HEJ DÅ!

Det är rubriken på Expressens ledarartikel idag, en tidning som förövrigt innehåller tre opinionsundersökningar där vänsterkartellen ligger under i samtliga och tappar i samtliga. Den de säger hej då till är Göran Persson.

Visserligen tyckte jag att Alliansen i gårdagens debatt var lite sämre än i TV4 dagen innan, men utklassade ändå vänsterkartellen. De missade dock att påpeka vänsterkartellens oenighet, även om det märks det rätt bra ändå. Och aldrig har jag sett Persson så tam i en debatt. Han inser att slaget är förlorat. Han har inget kvar att ge. Mobbing funkar inte heller. Och han har redan börjat fila på ursäkten, det var folkpartiets dataintrång som ledde till förlusten. Jojo.

I debatten igår fick vi också klara besked om att ytterligare en kärnkraftreaktor kommer läggas ner nästa mandatperiod om vänsterkartellen vinner. Det är fullständig katastrof för svensk basindustri och vart nionde jobb inom Norrköping. Elpriserna kommer öka ytterligare.

Knappt 35 timmar kvar till vallokalerna stänger. Ändå in i kaklet, även om vi leder är det jämnt. Nu tar vi det här!

4 kommentarer:

sidekick sa...

Men ni hinner med en till skandal tydligen:

http://www.stockholmsfria.nu/artikel/7736

Robert Nordman sa...

Ja, att försöka infiltrera folkpartiet på det sättet är synnerligen allvarligt.

sidekick sa...

det är ju intressant att nationaldemokraterna och folkpartiet går så bra ihop?

Hans U sa...

Om du visste någorlunda vad du pratar om så skulle du också veta att det är en riktig förolämpning att säga det du gör. Folkpartiet står på intet sätt ND nära, tvärtom.

Att dessutom göra det till Folkpartiets politik, vad EN man i Stockholm har gjort, är också en förolämpning för oss andra som arbetar i partiet.

Lägg ner.