2006-11-23

Widar gillar inte Jämtin

Folkbladets socialdemokratiske ledarskribent Widar Andersson tillhör inte vänsterkanten inom socialdemokraterna, därför gillar han heller inte tanken på att Carin Jämtin kan bli partiledare och skriver bland annat så här i sin blogg:

"Fakta är att Jämtin är en mycket oerfaren politiker. Det tråkigaste med henne är dock att hon i hög grad styrs av sossarnas lilla vänsterfalang ledd av Anders Ygeman i Stockholm och Morgan Johansson i Skåne."

Om det stämmer att Ygeman och Johansson leder hennes kampanj så gör de hittills det mycket skickligt. Fler och fler sluter upp runt hennes sida, senast bland annat Aftonbladets ledarsida och Göteborgs kommunalpamp Göran Johansson. Ingen annan kandidat har fått sån fart, sånt momentum, som Jämtin. Jag hoppas hon vinner för med en vänstersosse i ledningen blir det lättare att vinna nästa val.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Om Widar Andersson inte gillar Carin Jämtin blir jag ännu mer övertygad om att hon är rätt person. Widar Andersson är väl knappast sosse ens, om man ser till hans åsikter.

Mathias Sundin sa...

Hehe, jag tycker ju då att han är en bra sosse. Jodå, han har socialdemokratiska värderingar, men slåss för bla sådana saker som friskolor och står verkligen för gamla traditionella s-åsikter när det gäller a-kassa och bidrag. Det som en gång var arbetarvärderingar och arbetarmoral men som idag mest är ett moras.