2007-01-30

Mathias Sundin - the song!

Blå Häst har gjort en låt till min "ära". Helt otroligt rolig, delen om parabolerna höll jag på att garva ihjäl mig om.

Finns att ladda ner på www.blahast.nu eller direkt här.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ett övervintrat kommunistband med missvisande namn. Dåliga musiker och med kopplingar till KFLM(r)

Mathias Sundin sa...

Jo, Väldigt Röd Häst skulle passa bättre.

Anonym sa...

Dock så är beskrivning av dig klockren. En sverigedemokrat i fp overall, jag förstår att B olhsson med flera inom ert parti skäms över sådana som mattias Sundin. Sen tycker jag att det är roligt att läsa att du skrattar, det visar kanske på din totalt brist när det gäller att inse vad Du har lyckats med. Du ska klia Jörgen på ryggen för att du får vara med och leka.

Mathias Sundin sa...

Jag tycker du är väldigt modig som inte skriver ditt namn. För övrigt visar du på en lika stor okunskap och bristande fattning som Blå Häst. Sverigedemokrater skriver inte att om "Den underbara invandringen", eller vill att människor med utländsk bakgrund ska bli få ett bättre liv och bli en del av Sverige.

Det är sådana som du som skapat de problem som finns idagens Sverige, där tusentals människor lever fruktansvärda liv utanför samhället. Du och dina gelikar på vänsterkanten har dessa människors miserabla liv på era samveten.

Anonym sa...

Jag vet att det var onödigt hårt att skriva om vad du tvingas göra för att få vara med Jörgen och de andra, men ibland måste någon våga säga sanningen, även om den är subjektiv. Vad är det som gör att jag är vänster? På vilket vis är jag orsaken till att Sverige är så dåligt? Att vara stolt över att fp vågade ta debatten med SD, tycker jag vara är konstigt. Jag har t.o.m funderat på om det var strategi för att försöka få de personer som tänkte rösta på SD att rösta på FP.

Det som är intressant är det Du som person och den politik som Du driver i Norrköping var en av de största orsakerna till varför det idag inte är en annan majoritet i Norrköping. Men jag säger inte att Du gjorde fel som agerade som Du gjort, alla har vi vår agenda. När det gäller skolan så är Du tydlig med vad Du vill ha det. Jag lägger inte någon värdering i dina åsikter där, men jag undrar hur du vill att Norrköping ska få fler företag?Lägre arbetslöshet? Sen är jag väldigt intresserad av att höra dig prata om miljön? Med vänliga hälsningar,

Mathias Sundin sa...

Du kräver att jag ska motivera mina synpunkter, men gör det inte själv. Så gör det.

Att ta debatten med Sverigedemokratera ger ju inga röster från sverigedemokrater, tvärtom. Att argumentera för att invandring är bra är inget som går hem alls i den väljargruppen.

Du är ansvarig genom att försvara och stå för den politik som har förts under lång tid. Där invandrare hamnar i utanförskap istället för i jobb. Många somalier som kom hit på 90-talet har ALDRIG haft ett jobb i Sverige. De ser att deras familjer faller samman och barnen börjar ägna sig åt kriminalitet - och själva förlorar de sitt värde för sig själva.

Jag ser att grunden till en bättre utveckling för Norrköping ligger i en bättre skola. Det är ingen quick fix, men helt avgörande på sikt. Sen finns mer kortsiktiga åtgärder som kan genomföras, rensa i byråkratin inom tillståndsgivningen i Nkpg, smidigare bemötande av företag, sänkt skatt och en bra infrastruktur för hamnen och andra företag. Några exempel.

Det bästa för miljön är en ökad tilväxt så vi kan utveckla ny teknik. Det är så miljöproblem lösts tidigare och kommer göra igen.