2007-03-01

Bildt går över gränsen!

Nej nu! Carl Bildt har definitivt gått över gränsen. Om han tidigare tassade i demokratins utkanter så tar han nu ett rejält kliv över på den andra sidan. Han skriver idag på DN Debatt och det finns ingen som helst möjligt att kommentera hans debattartikel! I så fall måste jag skriva till DN Debatt själv och där kommer bara höjdare som Bildt in.

Tänk om Bildt kunde skriva någonstans där även obetydliga jag kunde kommentera hans inlägg. Avgå!

UPPDATERING för alla tråkmånsar:
Ironi.

6 kommentarer:

bertil sa...

Nja, det är väl inte riktigt meningen att du, Mathias, skall räknas till den 3:e statsmakten. Det är ju media som utgör detta maktcentra i samhällskroppen och dit har väl inte lagstiftarna tänkt sig att kreti och pleti skall kunna räknas utan att starta en tidning eller liknande. Det skall ju krävas lite resurser för att få göra sin stämma hörd.

Det stora problemet nu är väl dessutom inte Bildt utan det faktum att den nedtryckta vänstern äntligen ges verktyg att utan stora resurser bära ut sin sanning till folket. Internet har på ett helt annat sätt än tidigare gjort att möjligheten till en socialistisk revolution blir synlig hitom horisonten. Vänstern måste jubla nu när huvudtesen att den som sitter på resurserna också sitter på makten förlorar alltmer av sin giltighet.

Bäva månde alla liberaler inför utvecklingen!

NextGen sa...

Har du testat att kommentera på hans blogg?

Han skriver frispråkigt och har så sent som igår rivit upp en del damm med det han skriver. Bl.a. behandlades den på DN Debatt igår av Torekull och ett inlägg på DN.se av Göran Rosengren.

http://carlbildt.wordpress.com/

Anonym sa...

bertil och Nextgen: Han var ironisk. Bara ett litet tips...

bertil sa...

Anonymous:

fler än Mathias kan vara ironiska. Bara ett litet tips...

Mathias Sundin sa...

=)

NextGen sa...

Åhh fan, det var inte det lättaste att fatta när man trillade direkt in på denna post.

Känns mycket bättre nu :-)