2007-11-11

Gee är tillbaka

I fredags kväll ringde Mats Turesson och undrade om jag ville hänga med på basket. Han hade en biljett över. Det lät som en utmärkt idé. Basket är inget vidare kul på tv, men live är det riktigt skoj. Riktigt högt tempo, inte en lugn stund och inte minst är kringarrengemanget alltid väldigt bra. Musik, bra speaker och när publiken går i gång blir det en riktig gryta av ljud och stämning inne i Mässhallen.


Matchen var rejält spännande. Dolphins mötte Akropol vilket var ett riktigt bottenmöte. Dolphins hade två poäng och Akropol noll. I inledningen tog Norrköpingslaget direkt kommandot och behöll det nästan hela första halvan av matchen. Akropol åt sig då i fatt och var ett tag förbi men under de sista självande minuterna fick Dolphins åter kontroll över läget och lyckades vinna med 10 poäng.


I går gick jag för första gången på bobypump på gymmet. Rejäl träningsvärk i dag. Efter det bevistade jag Sunderland - Newcastle som slutade 1-1. Trots ny manager, en mycket bättre bredd i truppen, ny ägare så är allt som vanligt. Bra insatser varvas med dåliga och toppen av tabellen känns avlägsen. Suck.

Inga kommentarer: