2007-12-28

Floating head

Om du inte har slagit upp NT ännu, bli inte förskräckt när mitt flytande huvud täcker en helsida. Jag svarar också på 12 frågor om allt mellan himmel och jord, till exempel vilken seriefigur jag liknar mest.

I NT går det också att läsa om krögaren Emanuel Özer som tvingades sälja sin krog med stor förlust efter att kommunen avslagit hans ansökan om serveringstillstånd. Senare i domstol har han fått rätt, men skadan är redan skedd. Den som uppmärksammat detta är fd alkoholinspektören Lars Paulsson. Vi i folkpartiet jobbar för att förbättra den kommunala servicen till medborgarna. Detta är väl ungefär så långt ifrån bra kommunal service som man kan komma.

Riksidrottsförbundet uppmärksammar det vi i oppositionen länge sagt, att vänsterkoalitionen lägger alldeles för lite pengar på idrottsföreningarna där breddidrotten sker. Vi ligger nästan sist i landet! Då ska vi ändå komma ihåg att Alliansen i förhandlingar med vänsterkoalitionen förra året fick igenom en miljon ytterligare till ungdomsidrotten. Utan dessa pengar hade vi säkert legat sist. Vi har i vår budget en välbehövlig satsning på att öka stödet till ungdomsidrott med en miljon kr om året. Det blir 55 miljoner på 10 år.

Inga kommentarer: