2008-01-30

Norrköping - stad i världen

Som kommunpolitiker är det lätt att glömma bort omvärlden. I bland känns till och med Linköping långt bort. Därför har vi i folkpartiet i Norrköping startat ett ekonomiskt råd. Det leds av Rurik Holmberg som är doktor i nationalekonomi. I dag skriver han och Anna Huss, också nationalekonom, på NT Debatt, "Norrköping - stad i världen". Läs gärna för det är ett perspektiv som vi behöver ha med oss i vardagen.

Det blev inget tittande på Arsenal-matchen. Tydligen visade de bara andra halvlek och resultatet blev exakt detsamma som i lördags. Nu gör vi som vi brukar i Newcastle och lägger det bakom oss och drömmer om framtiden.

På morgonen har jag haft presidiemöte i gymnasienämnden och efter lunch så är det näringslivsforum som kommunen anordnar. Spännade föreläsare, så det ska bli riktigt intressant.

Gäspar en del idag. Var vaken ett par timmar i natt för att följa omröstningen i Florida. Nu börjar det republikanska fältet formera sig, men hos demokraterna är det fortfarande vidöppet mellan Obama och Clinton.

Inga kommentarer: