2009-02-04

En balanserad hundägare...

Om man diskuterar farliga hundar får man räkna med att få en hel del otrevliga mail och telefonsamtal. Då menar jag naturligtvis inte från de människor som är seriösa ägare med en annan åsikt. Dom är tvärtom mycket trevligt att prata med. Tyvärr verkar just dessa personer vara en något begränsad skara. Här är lite klipp från två mail från samma person, som, ja, inte riktigt håller med mig:

"Råkade se på din blogg att du vill införa licens och "jag lutar stakt åt att pittbull ska förbjudas". Ja och där har jag hittat ännu en anledning till att inte rösta på socialistliberalkräk som folkpartiet!

Jag skulle vilja förbjuda vissa människor! Politiker och speciellt socialistpatrask som sossar och folkpartister!

Kan du förklara för mig varför varför en pittbull ska förbjudas och inte en neger eller muslim?

Jag fattar egentligen inte varför jag skriver detta till dig för du har inte intelligens till att begripa vad jag skriver ändå.

Jag har 1 Fila braseliero som är klassad som livsfarlig i vissa länder och en Kavkaskaja ovtjarka som är en enorm bergshund som inte ens en varg har skuggan av en chans mot och klassas som världens bästa vallhund men går en människa in till dom eller går på mig så dör människan (om jag skulle vilja det).

Nä ni politiker har ingen som helst trovärdighet hos mig nått mera oavsett parti så i fortsättningen istället för att rösta var 4e år så ger jag istället ett ekonomiskt bidrag till NATIONALSOCIALISTISK FRONT! Som är ärliga ordentliga och vill väl för vårt svenska folk!"

Ja, man får väl se det positivt; han är ju inte sosse i alla fall.

5 kommentarer:

Niklas Frykman sa...

NSF är väl dessutom upplöst. Så smart var han...

Thymbra sa...

Balanserat och bra..

Om en sådan blir förbannad så betyder det väl att man måste göra någonting rätt.

Anonym sa...

Din avslutande kommentar till "En balanserad hundägare" är inte långt efter i dålig argumentationsteknik. Trist med dessa ständiga gliringar och plumpa tjuvnyp inom politiken.
Med vänlig hälsning från en möjlig framtida folkpartist.

Anonym sa...

Nämen snälla Mathias, jag har själv läst många av de kommentarer du får på diverse ställen ute på internet och jag måste säga, att även om jag inte vet var jag själv står i frågan, så brukar de mest utförliga och sakliga kommentarerna komma från de som inte tycker som du.
De som håller med dig brukar tyvärr mest svamla eller bara svara 'jag tycker så!' utan några egentliga argument. Det är verkligen inte schysst att du vilnklar saker på det här viset, du sätter krokben för dig själv för det är inte så svårt att ta reda på saker idag med internet. Har du sagt en sak på internet så förblir det sagt för alltid på internet.
För din egen karriärs skull och för fp, var lite mer objektiv

Mathias Sundin sa...

Anonym: Då måste du, ärligt talat, ha läst väldigt, väldigt begränsat av det som skrivs.