2009-03-07

Liberalt riksmöte i Linköping

Det har varit mycket planerande de senaste dagarna inför det liberala riksmötet i Linköping. 800-900 folkpartister från hela landet samlas för att umgås, gå på seminarier och ladda inför Europaparlamentsvalet 7 juni.

Jag leder tre seminarier, därav allt planerande. Det ena heter "Kampanja i praktiken" och innebär att folk ska få testa på dörrknackning - i Norrköping. En busslast på 70 personer åker från Linköping till Norrköping för en stunds dörrknackande. Ska bli riktigt roligt, men är minst sagt en logistisk utmaning. Folk ska av och på bussen på rätt ställen och helst i ett rasande tempo.

De andra två seminarierna är tillsammans med Olle Wästberg, numera på Svenska Institutet, tidigare bland annat generalkonsul i New York, chefredaktör på Expressen, statssekreterare och riksdagsledamot. Få personer har så bred erfarenhet som Olle, så det är en ära att få föreläsa tillsammans med honom om vad för lärdomar vi kan dra av valrörelsen i USA.

En del av riksmötet är öppet för allmänheten. Idag när Jan Björklund talar 12.30 är alla välkomna! Var där lite innan, är säkerhetskontroller och sånt som tar tid. Heja, om ni ser mig där!

Plats: Linköping Konsert & Kongress.

Inga kommentarer: