2009-04-23

EU, EU, EU och lite kamphund

Jag är valledare för FP i länet och märker nu verkligen av att valet har dragit igång. Igår var Barbro Westerholm här och träffade väljare på Hemgården. Mycket lyckad tillställning, det blir nog många kryss av det. 

Idag är Staffan Werme i länet, till vardags KS-ordförande i min gamla hemstad Örebro. Han ska till Valdemarsvik och sen till Norrköping för kampanj och ett anförande på FP Nkps EU-upptakt ikväll. 

Har idag fått klart med Marit Paulsens besök. Det blir på tisdag nästa vecka då hon besöker McDonalds i Linköping och Kolmårdens djurpark i Norrköping. 

Jag har också bokat in ett eget besök i Vadstena på måndag då vi ska presentera ett förslag tillsammans med lokala folkpartister. 

Så var det kamphundarna. I eftermiddag, klockan 15 närmare bestämt, är jag med i Radio Östergötland och debatterar, efter det som hände med pojken i Hageby som blev biten av en amstaff.

4 kommentarer:

Jonny sa...

Angående programmet om så kallade kamphundar.
Du verkar ju vara fullkomligt dum i huvudet. Har du någon som helst koll på hundar överhuvudtaget? Vad menar du med farliga hundar? Så alla hundar som väger mer än låt säga 10 kg och rent teoretiskt är tillräckligt stor och stark för att kunna bita ihjäl en människa ska förbjudas? Om man förbjuder vissa raser går det ju alltid att komma runt förbudet genom att registrera sin renrasiga hund som blandras. Eller ska svenska myndigheter dna-testa alla hundar?

Ida sa...

Instämmer i ovanstående inlägg. Du verkar oerhört okunnig. Undrar lite kring vad du menar med "sällskapshund"? Alla arbetande hundar är ju sällskapshundar hos sin ägare efter jobbet..

Enligt aktuell statistik är män väldigt mycket farligare än kvinnor; nästan alla våldsbrott begås av män; mord misshandel osv. Är din slutsats då att vi bör förbjuda (och avliva) alla män för att lösa problemet? Det är ju med dina egna ord en väldigt farlig "ras", rent genetiskt, vad det verkar. Åtminstone om man jämför med den andra människogruppen, kvinnor, som enligt statistiken knappt begår några våldsbrott alls.

Jösses sa...

Feg debatt.

Svenska Amstaffklubben har folk som kan företräda vår ras och faktiskt svara på de klena argument som fördes...

Anonym sa...

mathias sundin kommer verken tas på allvar eller att lyckas som politiker??
med det resonemang som han för så kan han som mest att lyckas med få en suporter grupp på ett antal anhängare.
jag menar det finns ju både tomte partiet och linda rosing partiet
alla kan inte vara gjorda för att bli politiker.
Det tar bara längre tid för vissa att förstå.