2009-05-06

Bara ett fel med Munkhammar

Det finns bara ett fel med Johnny Munkhammar - det är att han inte längre är Folkpartist. Han lämnade partiet för ett par-tre år sedan då han kände sig ovälkommen efter en illa vald debattartikel av partisekreteraren. Jag och Niklas Frykman (och flera andra) reagerade argsint och menade att Folkpartiet ska vara ett brett liberalt parti. Partisekreteraren tog till sig och har blivit en alldeles utmärkt sådan. 

Nu kandiderar Johnny till riksdagen för Moderaterna och det viktigaste är att han är fortsatt aktiv i partipolitiken. Vi behöver folk som honom där. En principfast pragmatiker beskriver han sig som, och det är just fler sådana vi behöver i riksdagen.  

Till alla Moderater i Stockholms län - kryssa Johnny i provvalet.  

Nu ska jag snart styra kosan mot Motala och lite dörrknackning med en annan kandidat. Anders Ekberg är kandidat till Europaparlamentet och jag gillar verkligen hans slogan: EU ska göra hälften så mycket - dubbelt så bra.

2 kommentarer:

Tomas sa...

Principfast pragmatiker? Det var en motsägelse som heter duga. Pragmatiskt är ju att hiva sina principer till fördel för vad som "fungerar".

Anonym sa...

Jag tycker han är alldeles för höger och ligger långt bortom
alla borgerliga partier. Såg en
bild där han skakade hand med
Berlusconi. Det säger en del.
Nej, han skall inte in i Riksdagen!