2009-05-31

Vad kallar man någon som inte talar sanning?


"Reinfeldt anklagade Sahlin för att vilja köpa, äga och skjuta till välfärdens pengar till fordonsindustrin.

- Du är desperat. Jag har inte efterfrågat något ägande, sade Sahlin." 


"Skulle det vara så att det handlar om att tillfälligt rädda svensk bilindustri i väntan på en seriös ägare - det är självklart att staten inte ska vara en långsiktig ägare - så får man inte utesluta det i dag, säger Sahlin."  

Så vad kallar man någon som inte talar sanning? Mona Sahlin.

7 kommentarer:

Kadir Meral sa...

Det var ett uttalande som inte kunde utesluta "ett tillfälligt ägende" i den situation som vi befann oss för 6 månader sedan.

Du verkar vara desperat - Eftersom du behöver leta upp detta uttalande som bevis på att Sahlin ljuger!

Anonym sa...

Sahlin är en lögnare och hycklare, har inget med desperation att göra, endast ren fakta, vilket demonstreras enligt ovan. Looser :)

Mathias Sundin sa...

Jaha, desperat är något nytt modeord för sossarna. Sahlin verkade använda det en del idag. Exakt vad är det jag skulle vara desperat över? Att Sahlins förtroende är i botten och partiet har tappat hela sitt försprång på ett halvår?

Och vad skriver du egentligen förutom att jag har helt rätt, liksom Reinfeldt, när vi påpekar att Sahlin visst var för ett ägande.

Anonym sa...

Vad kallar man någon som är flintskallig och tjock? Mathias Sundin.

Kadir Meral sa...

Till Anonym:

Looser:) ???

Vissa har knasigt ordförråd i debattsammanhang. Jag rekomenderar en kurs i svenska på universitetet. Men Björklund tycker inte att "NI" ska läsa högre studier så att ni kan bli hans marionettdockor.

Till Mathias:

Vilket försprång har (s) tappat? Vad jag vet så är det alliansen som har tappat sedan valet 2006 - om man nu ska tro på diverse opinionsundersökningar.

Magnus Ekholm sa...

Mona Sahlin är min favoritsosse. Hon kommer vinna valet åt oss utan att anstränga sig. Dylika uttalanden är bara sånt man förväntar sig från någon som leker sossepamp. GP kunde komma undan med det, Mona kan det inte. Det är skillnaden.


" Anonym sa...
Vad kallar man någon som är flintskallig och tjock? Mathias Sundin."

Jasså, jag som hade satsat en femma på Göran Persson...

Anonym sa...

En som ALLTID talar sanning är en Sd:are! Kryssa Kenta den sjunde!