2009-07-15

9637 kvar

317 dörrar knackade idag i Berga i Linköping, 46 i Söderköping förra veckan. Det blir 363 dörrar inalles och alltså 9637 kvar att knacka fram till valet nästa år. Men bara 637 kvar till 1000, som är målet för juli.

Kampanjen idag var riktigt bra. Förutom att jag hann med så mycket blev det flera riktigt bra samtal. Folk som skickade med mig frågor, kom med synpunkter och åsikter. Uppskattningen från väljarna för att någon bryr sig om dom värmer mer än solen (som bredde på rejält idag).
Jag har spelat in ett par videoblogginlägg men glömde sladden på jobbet. Ska lägga upp dom imorgon om de blev av godkänd kvalité.
Kul att komma hem och läsa vad Johan Ingerö skriver om min kampanj, sånt ger energi:
"Mathias Sundin, folkpartistiskt oppositionsråd i Norrköping och ett av sitt partis verkliga framtidshopp, har dragit igång sin stora personvalskampanj. ...
Mathias jobbar intensivt på nätet, bland annat med två bloggar, och knackar dörr som en galen hackspett. Därtill har han tagit politiska risker, bland annat genom att gå emot den svenska Obama-strömmen, och på andra sätt profilerat sig som självständig och oberoende samtidigt som han mäktat med det dagliga knoget i kommunpolitiken."

Inga kommentarer: