2010-09-02

Bara 20 kvar

328 dörrar har det blivit de senaste dagarna. Därmed är det bara 20 dörrar kvar till rekordet - som jag tänkte slå imorgon.

Det känns oerhört märkligt, att det snart är slut. Jag har knackat i lite drygt ett års tid. Samma sak med valet. Jag har förberett, planerat, utformat politik och kampanjat så länge. Fokuset har varit så stenhårt på den 19 september, så jag har nästan glömt bort att det finns ett liv även den 20 september. Nåja, vi tar det när vi kommer dit.

Kul dag igår. Jan Björklund var här på förmiddagen och hamnade på framsidan av NT idag. Han undrade hur det gick med knackningen och blev glad när jag meddelade att det skulle vara klart på fredag.

Jag framförde en hälsning från honom till en dam som hade ringt mig innan. Hon hade tidigare röstat på ett annat borgerligt parti, men kom nu över till Folkpartiet tackvare Jan. Dessutom gillar kvinnorna Jan, berättade hon, han är ju så charmig.

Sen en träff med Svenskt Näringsliv tillsammans med Eva Andersson (S). Henne träffade jag även senare på dagen i Linköping, där näringslivet hade valupptakt. Bra utfrågning av oss politiker från Widar Andersson, Hans Michalov och Ola Sigvardsson.

Utfrågningen handlade en del om kollektivtrafik och jag bidrog till bättre kommunikation mellan Linköping och Norrköping genom att skjutsa hem Widar och min granne Agneta Westerdahl efteråt.

4 kommentarer:

Magnus Ekholm sa...

Way to go...

Tobias Josefsson sa...

Jag hoppas innerligt att du dokumenterar den historiska knackningen ordentligt!

Anna Mårtensson sa...

Helt fantastiskt Mathias! Vilken kämpe du är!!!

Markus "LAKE" Berglund sa...

Vi får hoppas att det inte är en folkislk hund till bakom den 10.00-ende dörren!

Bra jobbat!