2005-12-23

Välkommen!

Det är dan före dan, skinkan är precis tagen ur ugnen och här sitter jag och tänker på politik som vanligt. Den 9 januari börjar jag som oppositionsråd för folkpartiet i Norrköping, jag hoppas att ni hänger med mig på resan mot valet i september. Förmodligen skulle inte så många av er kunna svara på frågan vad ett oppositionsråd gör varje dag på sitt jobb - och inte jag heller. Men jag tänker dela med mig av mina upplevelser och kommentera det som händer i Norrköping och naturligtvis lite på riksplanet i Sverige.

Jag startade för ett och halvt år sedan en av Sveriges första politiska bloggar, I Chydenius fotspår. Det har gått förvånansvärt bra och läsarantalet överstiger nu mina vildaste fantasier. Det finns huvudsakligen två saker som är otroligt bra med att blogga:

1) Man blir allmänbildad och insatt som bara den. Det går inte att skriva om något utan att verkligen läsa på.

2) Den första punkten leder till den andra. För de som direkt påpekar om något är fel är läsarna. Utbytet med läsarna har under mitt bloggande betytt otroligt mycket. Man får tänka igenom sina åsikter och alltid är det någon som sitter inne med en expertkunskap som är villig att dela med sig. Jag har lärt mig oerhört mycket av det. Därför hoppas jag på samma utbyte med er. Kommentera mina inlägg, vare sig ni håller med mig eller inte. Jag uppskattar det mycket!

Så till sist vill jag påpeka en viktig sak: Det som skrivs här är mina personliga åsikter och dessa behöver inte delas av folkpartiet. Mitt jobb är att företräda partiföreningens åsikter och det tänker jag göra, men mina tankar och funderingar här kan komma att gå utanför det ibland.

Återigen, varmt välkommen!

4 kommentarer:

walterwilliams7910 sa...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

y8ed16j sa...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

Stefan Åkerblom sa...

Det här kan nog bli en intressant blogg tror jag. Kolla gärna in min för ett annat perspektiv på den svenska politiken:
http://stefanakerblom.blogspot.com

ركن المثالية sa...

تركيب طارد الحمام بالدمام