2012-10-15

Tänk om en svensk skulle bli USA:s president

Inom kort kommer jag ut med en politisk thriller - Till varje pris - om en svensk-amerikansk senator, som både Östnytt och tidningen Riksdag & Departement rapporterar om idag.

Skicka ett mejl till mig om ni vill ha mer information och ett specialerbjudande med ett billigare pris strax innan boken lanseras.

mathias.sundin[at]gmail.com

Här är baksidestexten:

Politik är krig utan blod. Sägs det. 

En hård politisk strid utkämpas i Minnesota, där den svensk-amerikanske senatorn, demokraten Mark Eriksson, utmanas av kongressledamoten Michelle Bachmann. Eriksson ligger under och förlorar han är den politiska karriären över. 

Så en dag, mitt i kampanjen, ringer hans telefon. Samtalet vänder upp och ner på hans värld och plötsligt hägrar den högsta politiska vinsten av alla framför honom: Vita huset. 

Först måste han emellertid besegra Bachmann – och därefter partikamraten och vännen Barack Obama. Samtidigt börjar en man från hans förflutna gräva i en hemlighet. En hemlighet som skulle förstöra allt, en hemlighet som måste bevaras till varje pris. 

”Till varje pris” är en spännande politisk thriller med ett slut du aldrig någonsin kan ana. Berättelsen utspelar sig i det verkliga USA och Sverige. För första gången kan du uppleva en presidentkampanj från insidan. När du läst boken kommer du känna till och förstå amerikansk politik som få andra svenskar gör. 

OM FÖRFATTAREN 

Mathias Sundin är riksdagsledamot och oppositionsråd från Norrköping, Östergötland. I presidentvalet 2012 har han varit bloggare åt CNN, medlem i Svenska Dagbladets USA-panel och regelbundet kommenterat i Sveriges Television och Sveriges Radio

2008 jobbade han för John McCains presidentkampanj i Nevada. Han har träffat Barack Obama, Mitt Romney, John McCain, Bill Clinton, Hillary Clinton och många andra amerikanska toppolitiker. 

Sedan 2004 driver han www.amerikanskpolitik.se.

Inga kommentarer: