2008-01-19

King Kev

Jag ska snart trotsa stormen och ge mig iväg till brorsan för att beskåda Newcastle - Bolton. Första mathcen med Kevin Keegan tillbaka på managerbänken. Keegan känns fel om jag tänker med de resonerande hjärnhalvan. Men att hålla på Newcastle innebär att man tänker med den andra, den känslomässiga. Och då man vill man vara i Kevin Keegan Wonderland.

En kvinna ringde in till Radio Newcastle och berättade att Keegans återkomst hade rent helande effekt. Hennes man låg nedbäddad med en kraftig förkylning. När han hörde på radion att Keegan blivit ny manager, reste han sig ur sängen - och gick raka vägen till biljettkassan.

Keegan kallas inte Messias för inte.

Förmiddagen spenderade jag i folkpartilokalen där vi målade om tillsammans med LUF:arna. Kolla Folkbladet på måndag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sluta behandla oss arbetslösa som lata och mindre vetande. Vi arbetslösa har också rätt att få möjlighet att påverka våran egen situtaion så att den leder till en positiv förändring. Ge oss arbetslösa en chans att visa vad vi går för. Många av oss långtidsarbetslösa har betydligt större social kompetens och förändringsbenägenhet än de politiker som sitter i Rosenbad och slår våra liv i spillror. Man sparkar inte på de svagaste i samhället ostraffat !!

Anonym sa...

Apropå Kevin Keegan?

Mathias Sundin sa...

Ja, precis, appropå vadå?