2010-09-03

9999, 10000, 10001

Nu är det klart!

Rekordet är slaget. Det känns konstigt och häftigt.

Dörr 9999 fanns ute i Lindö. En trevlig dam som kände Karl-Göran Biörsmark, de senaste riksdagsledamoten för Folkpartiet från Norrköping.

Dörr 10000 var just KG Biörsmarks dörr. KG har betytt och betyder mycket för mig i Folkpartiet. Han har alltid stöttat i vått och torrt och banade vägen för oss yngre som kom in i partiet för sju-åtta år sedan. Därför kändes det väldigt bra att tangera rekordet hemma hos honom.

Idag var det dags för rekordet. Dörr 10001. Hemma hos Marcus Birro. Vi har gemensamt att vi både flyttat till Norrköping och blivit kära i den här stan. Dessutom gillar jag att han är så driftig. En riktig entreprenör som klarar av att använda de talanger han har. Och inte minst, att gå på samma mark som någon som vunnit På Spåret är stort.

Nu är det klart. Nu är jag svensk mästare i dörrknackning.

10 kommentarer:

Tobias Josefsson sa...

Bra jobbat, gratulerar!

Jonas Morian sa...

Grattis!

niki.westerberg sa...

Grattis! Otroligt starkt jobbat!!

:) Niki

Linus Ericsson sa...

Helt otroligt! Idogt arbete!

Linus Ericsson sa...

Helt otroligt! Idogt arbete!

Anna Mårtensson sa...

Jättestort grattis Mathias! En målmedvetenhet och kämpaglöd långt utöver det vanliga!!!

Magnus Ekholm sa...

Stort grattis! Bra traskat måste jag säga.

Magnus Ekholm sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Niklas sa...

Stort grattis!

Här i England är dörrknackning en grundläggande kampanjmetod som alla partier använder. Fast då mest för att fråga människor vem de tänker rösta på, så att man kan senare gå och påminna de som vill rösta på ens parti att rösta i eftermiddagen och kvällen av valdagen. Troligtvis skulle det här inte uppskattas i Sverige!

Anonym sa...

Oj, hade helt missat att du nu uppnått målet. Ett mycket stort grattis, det förtjänar du! Och jag hoppas verkligen att du blir invald. Det behövs fler riktigt vettiga och bra ledamöter i Folkpartiets riksdagsgrupp. Om det inte var för att jag både var kristdemokrat och har svårt för stora delar av ditt parti så skulle du ha en personröst ;-) Såsom kristdemokrat irriterar jag mig ju faktiskt på att det är för många icke-liberala personer som innehar platser där :-)