2010-09-05

Mera kärnkraft, mera allt möjligt

Jan Björklund, Tobias Krantz och EONs VD Jonas Abrahamsson skriver på DN Debatt om behovet att nu återigen satsa på utbildning och forskning inom kärnkraftsteknik. 1000 nya kärnkraftsingenjörer bedömer E.ON att det kommer behövas de närmaste tio åren.

Norrköpings Tidningar och Folkbladet skrev om dörr 10001. Östnytt gjorde ett inslag där de i slutet intervjuade tidigare rekordinnehavaren Tobias Billström (M). Kul!Andreas Henriksson på Makthavare har intervjuat mig om rekordet och inledde med den klassiska sportjournalistfrågan: Hur känns det?

Vänsterpartierna lyckas gång på gång med laserprecision komma med förslag som slår mot de som har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Nu vill de ha en extra skatt på vikarier. Här kan vi verkligen tala om straffskatt. Hur brukar man börja jobba i unga år? Genom vikariat, kortare anställningar. För att få in en fot, få lite erfarenhet och kontakter.

I dagens Sifo fortsätter FP att öka. Lite svårt att se vad de exakta siffrorna är, men vi ökar med 1%-enhet och torde därmed vara uppe på 8,8%. I övrigt är allt som vanligt. Alliansen leder stort, S på "historiskt låg nivå" osv.

Folkpartiet är i final mot Moderaterna i Starcraft II-SM för politiker. Det är en 2 vs 2-turnering. Jag spelar i FP-laget. Final ikväll kl. 19. Matcherna hittar ni efterhand på YouTube. Här och här kan ni se hur vi kickar Piratpartiet i gruppspelet.

Inga kommentarer: