2009-02-09

Balanserad hundägare - del 2

Har fått ett nytt mail från "Balanserad hundägare", som jag tycker är ett lämpligt namn. Uttdrag från hans första mail kan ni hitta här. Here goes, hela mailet denna gång:

Ja hejsan på dig! Det är jag igen! ja du vet han den "balanserade hundägaren"

Jo jag tänkte på en sak här som nog skulle göra dig jättelycklig Mathias!
Om alla människor som inte är Zionister och alla människor som har en annan åsikt om saker och ting än du själv!

Vi tar och skickar ner dom tillsammans med alla hemska "kamphundar" såsom Rottweiler dobberman och ja även alla taxar kan vi ta med medan vi ändå håller på till irak och till afghanistan så låter vi zionistiska fega amerikanska trupper såsom exempelvis en riktig tuff Marinsoldat vid namn David Mortario som är en riktig modig man! Ja sök upp hans namn på internet! jag lovar att du kommer att gilla honom! Han är både zionistlakej och djurplågare ja kort sagt en riktig man precis som du Mathias!
Jo så kan han och hans svin kasta hundvalpar ut över klippor hela dagen lång! Ja ta med några kvinnor o barn med ja alla som inte kan förvara sig så kommer det att bli riktigt bra ska du se!


Nä nu har jag inte tid o skriva nått mera! Nu ska jag nog gå ut o se om det finns nåt oupptäckt djur nånstans i vår natur som jag kan fotografera och skicka in fotot till zions eeeee oj förlåt jag mena Folkpartiet så kan ni kanske förbjuda det djuret! åååååååååååååååååååååååååååå vad jag blev bajsnödig nu! Tror jag ska gå o bajsa nu!

O du! det är inte lönt att du svarar på detta mailet för jag kommer inte att öppna det! Hejdå!

4 kommentarer:

Thomas sa...

Ang. israelisk inrikespolitik.

Kan du inte smurfa runt lite på nätet? Googla "Avigdor Lieberman", läs lite olika källor och ge sedan en kommentar om huruvida han bör kallas rasist?

Jag har gjort det och tycker att rasistepitetet är befogat. Vore intressant att höra vad du anser.

Mathias Sundin sa...

Jag ska försöka göra det, men lovar inget. Man behöver ju läsa på en hel del innan man kallar någon det, om det inte är helt uppenbart.

Andreas Krohn sa...

Du borde ha sökfunktion på din blogg. Just nu hittar jag inte exakt du tycker om kamphundar.

En idé vore att göra hundens ägare ansvarig för vad hunden gör och likställa ett brott begånget av hunden med ett brott begånget av ägaren.

Det skulle innebära att om en hund bet någon människa skulle ägaren kunna dömas för misshandel (eller vållande av kroppsskada). Möjligen man man välja lägre straffgrader för brottet vid grova brott. Tex om en hund biter ihjäl någon kanske man inte ska döma för mord (det skulle knappast uppfylla rekvisit i alla fall) men väl dråp om ägaren är närvarande eller vållande till annans död i mer tveksamma fall (där hunden tex rymmer). Huvudpoängen vore att inte lägga skulden på hunden, utan på ägaren.

Man kan så klart förbjuda vissa raser, men alla hundar, fel uppfostrade, kan orsaka människor skada.

Mathias Sundin sa...

Adda: Längst upp till vänster finns en sökfunktion, i alla fall när jag är inne på sidan. Så kan man klicka på tagsen också.

Min åsikt är att hundar av pitbull-typ bör förbjudas. De orsakar klart med dödsfall och allvarliga skador.

Att ytterligare skärpa lagen som du skriver är säkert bra, men jag tror just denna hundras behöver bort. Visst är det så att alla hundar kan bli farliga, men en farlig labrador är inte lika farlig som en farlig pitbull.