2009-03-09

Pust

Pust. Nu är riksmötet över. Jag har inte hunnit skriva så mycket de senaste dagarna då förberedelser plus annat arbete tagit för mycket tid. Att bussa 70 personer till Norrköping, planera exakt var alla ska gå, ragga ihop lokala värdar, förbereda kartor, planera grupper, och så vidare - tar sin lilla tid.

Eftersom så många anmälde sig till dörrknackningen gjorde dessutom att tidsplanen inte höll. Det gjorde att vi skulle komma tillbaka senare till Linköping och kvällens fest. Det, i sin tur, ledde till att alla inte dök upp seminariet. Vilket var väldigt bra, eftersom det hela blev mer lättorganiserat då, men krävde en del improvisation.

Det hela gick i alla fall väldigt bra och deltagarna verkade mycket nöjda. En framsida och en helsida i NT gjorde inte saken sämre. Dessutom kommer ett reportage i P1-morgon, troligen på onsdag. Folkpartiets tidning, NU, var också med på bussen.

På det hela taget ett mycket lyckat riksmöte. Kjell Albin Abrahamssons anförande om EU var höjdpunkten. Vilken värme, humor och passion. Otroligt underhållande!

4 kommentarer:

Fredrik sa...

Tack för ett bra möte. det var bre seminarier :)
Enligt Alexander Bard är en blogg utan kommentarer en DöD blogg.. så varsegod.. en kommentar... ;)

Mathias Sundin sa...

Haha tack, känner mig redan mer levande!

Haralampos sa...

Här kommer en kommentar till, så det måste nog innebära att bloggen börjar få en puls! =)

Anonym sa...

Tack för senast! Ditt seminarium med Olle om dörrknackning etcetera var både kul och lärorikt./Sven Bosarfve