2007-09-03

Dags för KS

Om sisådär 10 minuter har vi en timmes förmöte i Alliansen inför KS. Därefter vidtar KS i en eller ett par timmar, beroende på hur mycket diskussioner det blir. KS är upplagt så att först har vi ett informations-KS, där tjänstemän kommer och föredrar förslagen och vi diskuterar mellan blocken. Sen ett par veckor senare är det besluts-KS där vi bara yrkar på det beslut vi vill ha och sedan röstar. Besluts-KS brukar med andra ord ta mycket kortare tid.

Noterar att...

...Fredrik Malm förtjänstfullt sågar Ali Esbati som i sin tur hyllar diktatorkramaren George Galloway.

...Johan Ingerö tycker det är mycket gnäll och lite verkstad från vissa i jämställdhetsdebatten.

...en annan Johan, Norberg, förklarar att det inte finns något motsatsförhållande mellan yttrandefrihet och religionsfrihet.

...och att Hamas sin vana trogen fortsätter försöker döda barn. Hur var det nu igen? Vi skulle visst erkänna och samarbete med dessa barnamördare?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hur FAN vet du att det var hamas?

Är du synsk eller bara muslimhatare?

Anonym sa...

Såklart det är Hamas. De har kontroll över hela Gaza och tillåter inte några andra väpnade grupper att agera.

Att göra dem till talesmän för alla muslimer är vansinne. Hamas har inget med islam att göra. Eller står det någonstans i koranen att man ska mörda barn?

Anonym sa...

Håller med anonym #2.

Hur kan man vara "muslimhatare" för att man kritiserar att Hamas (och för den delen andra GRUPPER) i Gaza skjuter raketer mot civila i staden Sderot?

Är kritik av missilbeskjutning mot civila islamofobi?

Please...

Mathias Sundin sa...

Nej, jag hatar inte muslimer. Jag hatar folk som dödar barn, oavsett om det är muslimer, kristna, buddister, eller anonyma personer på min blogg.

Anonym sa...

noterar att du inte nämner judar i din uppräkning över barn-dödare du hatar. hur ska man tolka det?

de ligger ju ändå så att säga på plus, i alla fall i libanon/palestina!

Mathias Sundin sa...

Jag nämner inte heller tomtar, hinduer, sparvar, idioter, grönsaksodlare, bönder, stadsbor, bloggare, kineser, jorden runt-seglare, Christer Fuglesang eller Göran Persson. Du får dra dina egna slutsatser.