2007-09-15

Vilken dag!

Dagen började inte bra. Väckarklockan ringde halv sju - en lördag! Dessutom var allting mitt fel. Det var min idé att vi skulle träffas kl 8 vid folkpartilokalen för att åka till Brevik. Väl uppe ur sängvärmen och på väg till Brevik så ljusnade tillvaron. Dagen blev oerhört lyckad. På förmiddagen körde vi lite gruppövningar som avslutades med linbanetur från ett berg till ett annat över en dalgång.. Många var såklart nervösa inför åket men samtliga sprang sedan tillbaka för att åka minst en gång till.

Efter lunchen satte vi oss för att planera den närmaste tiden och blev på flera punkter riktigt kreativa. Idéer poppade fram och väckte idéer hos andra. Känns oerhört härligt som ledare för en grupp när folk blir kreativa, på hugget och drar åt samma håll. Den styrelse vi har nu är väldigt duktig på att göra just det. Tanken är inte att jag ska tänka ut allting utan vi ska kunna göra det tillsammans och det gjorde vi verkligen idag. De andra partierna får se upp, folkpartiet är på gång!

Ikväll ska jag ta det lugnt, läsa lite och kolla på någon tv-serie. Har ett antal avsnitt av Claudius kvar. I morgon borde jag också slappa egentligen, men känner mig så inspirierad av dagen så jag åker nog in en sväng till Rådhuset och sätter igång med en del av arbetet. Men nu som sagt - mot soffan!

2 kommentarer:

Lennart Nilsson sa...

Folkpartiet är definitivt på gång! I Stockholm, som brukar gå före i opinionen, har vi ökat med 2% sen valet. Tack vare det så leder alliansen fortfarande, trots moderaternas kräftgång och kd:s utplåning.
Champagne, någon!

Mathias Sundin sa...

Jag såg det, himla kul!