2009-02-06

Och pengarna ska tas var då?

Socialdemokraterna föreslår ett krispaket på 20 miljarder kronor. Man glömmer klädsamt bort att berätta var pengarna ska tas någonstans. Det blir lån, antar jag.

Mona Sahlin klarar inte att leda Sverige. Inte Thomas Östros heller för den delen.

Läs förresten Monica Magnusson och José Kimengas insändare om Hageby och Navestad i dagens NT. Det är en svar på en insändare från vänsterkoalitionen, som föreslår att man ska fixa integrationsproblemen i Hageby med en stadsdelspark. Eller vänta förresten, det finns inga problem i Hageby. Men en park vore bra ändå. Eller något sånt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mona Sahlin vill spendera 20 miljarder och anklagar samtidigt regeringen for att skapa budgetunderskott. Hon forstar helt enkelt inte sambandet.

Fd LO-ekonomen och vice Riksbankchefen Villy Bergström(S) har uttryckt sig så här om Sahlins ekonomiska kunnande: "Partiledare MS är inte förmögen att med auktoritet tala om ekonomiska frågor, än mindre tänka kontruktivt om ekonomiska system, därtill är hon för okunnig. Kompetensen i hennes omgivning har stötts ut". . Bergström säger RENT UT att hon är inkompetent. Det gäller inte bara kunskaper i ekonomi, det gäller de flesta frågor Sahlin uttalar sig om.

Sa lange partiledningen(S) inte utser en ekonomisk talesman som forstar vad han pratar om ar det endast meningslost dagispladder som kommer fran partiet.
Bob