2008-11-28

Det är något visst med kvinnor

Är hemma idag igen. Får lite arbete gjort men det går segt. Trodde jag skulle bli frisk till imorgon. Vi har utbildning i fp som jag gärna vill gå på. Nu ser det inte ut att bli så. Himla synd.

Det är något visst med kvinnor när man är sjuk (ja, annars också). De är så ömsinta och förstående. Låter verkligen som dom tycker synd om en. Spelar ingen roll om det är sant eller inte. Precis vad man behöver höra. Männen är ju artiga dom också, säger att man ska krya på sig, men det är mer barskt på något sätt.

Jaha, Göran Bergort ny IFK-tränare. Ungefär lika hemligt har det varit som Barack Obamas ministrar. Stefan Hellberg som assisterande. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men det känns bra. Tycker om när man lyfter upp nya tränare. Hade hoppats att Sulo Vaattovaara skulle få en mer framskjuten roll, men han blir ungdomstränare.

Läste en sammanfattning av allt som hänt i Bombay kring terroristattacken. Svårt att ta in. Tittade på några bilder på döda människor. Ännu svårare att förstå att det är på riktigt.

Inga kommentarer: