2009-08-11

Kommentarer, stöd och endorsements

Inte trodde jag att det skulle rulla in så mycket stöd till min kampanj, och inte bara från folk jag känner. Reaktionerna på reklamfilmen är oerhört positiva och den verkar ha spridit sig utanför de vanliga misstänkta.

Här är några kommenterer från bloggvärlden:

"Det politiska arbetet utförs ofta på ett alltför stereotypt sätt. Och alltför få politiker vågar bjuda på sig själva. Mathias Sundin, folkpartist i Norrköping, gör sitt för att göra politiken roligare."

- Madeleine Sjöstedt, kulturborgarråd i Stockholm.

"[F]olkpartisten Sundin är ingen vanlig svensk partigängare. Han har ett stort individuellt engagemang, och tar tal om att stå nära sina väljare på allvar.

- Johan Eriksson, på johaneriksson.se.

"Om det är något vi har för lite av i svensk politik så är det humor och särskilt humor på sin egen bekostnad. ... Ett bra föredöme är Mathias Sundin (riksdagskandidat för FP i Östergötland, bloggar här och här) i sin nya youtubefilm om hans dörrknackarkampanj inför nästa års riksdagsval, vilken är en av de roligare svenska kampanjfilmer som jag har sett."

David Högberg, kristdemokrat från Östergötland.

"På amerikanskt vis vill jag också passa på att endorsa Sundin. Den som bor i Östergötland och vill representeras av en driven, självständig och orädd liberal ska rösta på Mathias Sundin i riksdagsvalet 2010."

- Sebastian Hallén, pol.sek. för FP i Kalmar.

"Mathias Sundin, flitigt omrapporterad i denna blogg, visar än en gång vad han lärt sig av att studera amerikansk politik. Den här filmen är lysande."

- Johan Ingerö, PR-konsult, bloggare och fd partigängare.

"Letar du efter en liberal kandidat som tar det här med demokrati på allvar så kan du ta en titt på Mathias Sundin (fp) i Norrköping. ... Mathias är en rakryggad socialliberal som behövs i riksdagen!"

- Björn Brändewall, Folkpartist från Kalmar endorsar också mig.

"Mathias Sundin — en politiker med humor som just nu jobbar på att knacka dörr."

- Emma på opassande.se, som också funderar på om man får vara rolig som politiker.

"Inte Mats då, men han nästan-namne – Mathias. Sundin då… han kampanjar nu för att komma in i riksdagen 2010 för Folkpartiet och han har en helt fantastisk rolig reklamfilm. ... Äntligen en politiker som har kontakt med väljarna. Hoppas han blir inkryssad!"

- Mikael på bloggen Gryningsräd.

"Följ Mathias väg till riksdagen på hans kampanjblogg.Jag gör det. Inte för att han knackar dörr utan för att Mathias är en ovanligt klok politiker med vettiga åsikter."

- Tommy Rydfeldt, landstingspolitiker för FP i Halland.

Filmen är snart uppe i 2000 visningar!

Inga kommentarer: