2008-08-08

Nere på jorden

Det är förbaskat skönt att kunna flyga direkt till Norrköping. Till Arlanda eller Skavsta är ju inte resan slut bara för att man landar i Sverige. Ser dessutom i tidningen att flygandet till och från Norrköping fortsätter att öka.

Jag kollade igenom folkpartiets medlemstidningen Tidningen NU när jag kommit hem. Visste att de har skrivit om min USA-resa. Rubriken på artikeln gav mig ett rejält garv:

Presidentkandidat fick träffa ledande folkpartist.

Hahaha humorn är på topp i fp!

3 kommentarer:

Lennart Nilsson sa...

Välkommen hem!

Vad hette han nu igen den där amerikanen som varit så duktig på att kampanja så att han fick träffa oppositionsrådet..? Är det samma person som det talades om i nacka kommunfullmäktige?
http://www.nvp.se/Arkiv/Artiklar/5415/5970/Fyrfilig-Jarlaled-efter-tuff-debatt/

:-)

Lennart sa...

Välkommen hem, Mathias!

Lysande att det finns en folkpartist som visar att det finns en liberal kandidat i USAs presidentval. Socialdemokrater har vi tillräckligt många här hemma. Varför måste folkpartister bli så PK på hemmaplan, när det gäller presidentval i USA? Bra jobbat, Mathias!

Lennart Rohdin, Rådmansö

Mathias Sundin sa...

Lennart N: Hehe ja, det verkar vara samma person =)

Lennart R: Man tackar! Jag vet inte varför så är fallet, det verkar nästan vara naturlag på att stödja Obama, även om man inte satt sig in ett dugg i vad de står för.