2008-08-13

Änrligen IFK!

Det var en skön vinst igår. Jag hade tänkt gå, men kände mig både trött och lite krasslig så jag höll mig hemma istället. Trots regnet så ångrade jag mig när målen började ticka in på mobilen. Fick hjärtat i halsgropen i slutet när Gefle reducerade.

Trelleborg borta i nästa match, en poäng där skulle sitta fint. Då är en positiv trend inledd.

Angående namnet på Idrottsparken så skriver Lars Stjernkvist sin vana trogen att jag både har rätt och fel. Han håller med om att det är dåligt att alla beslut "inte fattats ännu". Inte ännu? Om beslutet om namnrättigheter inte är fattat ännu borde väl inte IFK Norrköping vara ute och leta namnsponsor. Sanningen är ju beslutet är fattat, men bakom några lyckta dörrar någonstans dit endast ett fåtal vet vad som pågår.

Sen undrar Lasse vilka jag tror har lättast att få ut mest pengar ur arenanamnet från, säg Holmen, IFK eller kommunen? Det torde rimligen vara IFK, även om jag inte tror att det alls är uteslutet att kommunen kan få ut lika mycket pengar.

Men varför innebär det automatiskt att pengarna ska tillfalla IFK och inte norrköpingsborna? Vad är argumentet att pengarna ska gå till IFK, Lasse?
Det rör sig om i runda slängar tre miljoner kronor per år. Det är väldigt mycket pengar sett över 10-20 eller 50 år.

1 kommentar:

Jonas V sa...

Som AIK:are får jag säga grattis. Jag och många andra AIK:are vill gärna se er kvar i Allsvenskan även nästa år. Förhoppningsvis har då bortaresebojkotten upphört även om det var dispens i år.