2008-08-29

Blir väl sömnig snart

Jag lyckades faktiskt vakna klockan 4 i natt trots att jag ett tag inte hade en aning om vad som hände. Var det krig, brann det, jordbävning? Nej, bara väckarklockan.

Barack Obama leverade ett så gott som klockrent tal. Det var inget gåshudstal som hans tidigare utan innehöll med substans och inte minst hårda attacker på John McCain. Precis det han behövde göra.
Studio Ett ringde nyss och frågade om jag kunde vara med och kommentera Obama i eftermiddag. Det går la bra. Kanske får jag kommentera McCains vicepresidentkandidat också som presenteras idag.

Har hunnit få lite gjort på morgonen, men känns skönt att jag har eftermiddagen på mig också. Nu är det snart arbetslunch med allianskamraterna.

Kul att vara med i TV8 igår. Lars Adaktusson var väldigt proffsig och helnöjd efteråt med programmet. Rolf Ekéus fd vapeninspektör och fd Washingtonambassadör medverkade också. Dessutom min partikollega Petter Odmark som är en balanserad och mycket insatt Obama-anhängare.
Det hela går att se på TV8s hemsida, påstår de i alla fall. Jag har inte lyckats få fram något ännu.

2 kommentarer:

Johannes Almborg sa...

Det var inga problem att se programmet. Klicka på webbtv i menyn, så dyker det upp ett pop-up fönster. Sen är det bara att klicka på Adaktusson 28/8, så sätter det igång. Det var ett helt okej program.

Mathias Sundin sa...

Ty, har sett det nu också. Jodå, det blev okej.