2009-07-30

Maud Olofsson, move over!

Anderas Henriksson är journalist på Makthavare.se och bloggare på Offentliga affärer. Han var vänlig nog att låta oss störa friden i hans bostadsområde, när vi spelade in reklamfilmen. Den uppmärksamme tittaren kan faktiskt se honom i filmen i ett kort klipp. Någon som ser var?

Han har nu lagt upp en lång intervju med mig på Makthavare.se där han också skriver lite om filminspelning. Jag saxar in lite här i bloggen (de mest smickrande delarna såklart):

"Maud Olofsson må ursäkta, men den svenska politikens duracellkanin är inte längre en centerpartistisk partiledare från Högfors i Västerbotten, utan ett 31-årigt folkpartistiskt oppositionsråd och framtidslöfte från Norrköping i Östergötland som siktar på riksdagen nästa höst.

Mathias Sundin är en stjärna på uppåtgående i folkpartiet. Han är oppositionsrådet som ovanligt nog och på kort tid lyckats slå sig in i tre debatter i riksmedia, som nominerats till en plats i partistyrelsen på höstens landsmöte, som tror att vägen till en riksdagsplats hösten 2010 går via det svenska rekordet i dörrknackning och som tillbringade förra sommarens semester med kampanjarbete och dörrknackning för John McCains presidentkampanj i Las Vegas och Nevada.
...
Efter att ha följt duracellkaninen Sundin under något år via främst hans ambitiösa USA-blogg, men även hans rikspolitiska utspel och sett filminspelningen på plats är det en klyscha hämtad från sport- och rockjournalistiken som dyker upp i bakhuvudet när jag vänder hemåt på söndagseftermiddagen.

Lägg namnet Sundin på minnet. Ni kommer få höra mer av honom så småningom. Kommunalpolitiken i Norrköping känns spontant som en för liten arena för denna relativt unga och hårt arbetande politiker."

Inga kommentarer: