2008-07-02

Äntligen live-fotboll

EM var himla kul, men nu ska det bli skönt med lite live-fotboll på Parken. Visserligen är det ett bottenmöte, men solen skiner och jag har tid att ta en öl innan match.
Skönt att IFK äntligen fick till en forwardsvärning. Han verkar ju inte vara någon målspruta den nya afrikanen men stor och stark enligt rapporterna. Det behövs där uppe.

Jag håller på och fixar inför semestern. På söndag åker jag till Almedalen och sen bär det iväg till USA direkt efter det. Att få träffa Bushs politiska arkitekt, Karl Rove, blir höjdpunkten på Gotland.

Återigen har människor som försöker fly till ett bättre liv drunknat. En 40-tal män utanför Västafrikas kust har omkommit. Varje år drunknar hundratals människor när de försöker ta sig till Europa. Det är en djup tragedi att vi inte istället kan öppna våra länder för dessa människor. Det är en djup tragedi att vi inte istället kan öppna våra länder för dessa människor. De ska inte komma hit som offer, de ska komma hit för att jobba och bygga sig ett nytt liv. Det är ingen välgörenhet som vi ska syssla med, men det vi sysslar med nu är precis motsatsen.

Inga kommentarer: