2007-07-29

Skattefria dagen

Idag, den 29 juli, är skattefria dagen. Det innebär att från och med idag börjar vi jobba för oss själva. Alla de 209 dagarna hittills detta år har vi jobbat för staten, kommunen och landstinget. Alla pengar vi tjänat hittills har gått i skatt. Resten av året jobbar vi enbart för oss sjävla.

Tack vare jobbavdraget infaller skattefria dagen tio dagar tidigare i år. Hurra hurra!

9 kommentarer:

Ol' Dirty $venne sa...

Just det! Och, som jag noterade, har danskarna en dag mer än oss. Visst blir man avundsjuk på det lyxliv de lever.

Mathias Sundin sa...

Indeed! =)

Grottolle sa...

Ja hoppas bara att man inte blir sjuk då. För jag förstår att betalar man ingen skatt så blir det ingen vård...Hoppas ni konservativa kommer på det oxå.

Mathias Sundin sa...

Bra inlägg som var helt ifrånkopplat från verkligheten.

Grottolle sa...

Ett dumt påstånde fodrar ett dumt svar....Men är det sanning vad du säger så dras det ingen skatt då på nästa lön..Får se då om du bara svamlar..

Mathias Sundin sa...

Ursäkta mig, men vad yrar du om?

Grottolle sa...

Du skriver att från och med i går så betalar vi ingen skatt resten av året.Men lite så tror jag det är du som yrar..eller så är du väldigt barnslig och inte förstått vad som gör att vi kan bedriva sjukvård och sånt. Men ni högermän brukar ju ha lite konstiga ideer.

Ol' Dirty $venne sa...

Mmmm... det här med teoretiska abstraktioner verkar vara svårt för oss högermän. Kanske bäst vi lämnar det åt vänstern och ägnar oss åt det vi gör bäst. Verkligheten, alltså.

Mathias Sundin sa...

Ja herregud.