2007-07-17

Vänstern som vanligt på mördarnas sida

Jag blir så äcklad så jag kunde spy. Att vänstern alltid ska ställa sig på tyrannernas, diktatorernas, mördarnas sida. Va fan är det som är så svårt att fatta! Hugo Chavez säger att han gillar socialism. Jaha? Ger det honom rätt att förtrycka människor? Varför kan inte i vanliga fall upplysta människor se skillnad på en socialist som vill göra gott och tyranner som vill förtrycka människor för att sjävla få makt.

Nu "avslöjar" nån vänsteridiot att Hugo Chavez inte alls släkte ner kanalen RCTV. Men i texten framgår det tydligt att det gjorde han visst. Den Chavez-kritiska kanalen får inte längre sända i marknätet, vilket Chavez bestämmer över. Dom får sända via satellit och kabel och gör nu det. Alltså är rapporterna om att Chavez stoppade kanalen helt sanna. För alla som inte är helt förblindade i tyranniförhärligande så är det helt uppenbart att Chavez hela tiden stärker sitt grepp om landet. De som inte ser det är inte bättre själva och tyvärr finns det gott om sådana medlöpare i svensk demokrati.

Ursäkta mitt utbrott, men jag blir så förbannad. De pratar om rättvisa men står ALLTID på tyranners sida. Vi har till och med ett parti i Sveriges riksdag, vi har ett parti som sitter vid makten här i Norrköping som är fulla med dessa diktaturkramare. Alla i vänster är inte medlöpare eller diktaturkramare - men de kastar inte ut de som är det och det gör dem nästan dåliga.

Läs om Chvez och hans framfart hos Freedom House.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är du medveten om att RCTV aktivt arbetat för att med våld omkullkasta den demokratiskt valda regeringen i Venezuela? Men det är väl inget problem för dig; klassintresset står över demokratin för borgare.

Mathias Sundin sa...

Har dom dömts för det i domstol? I en juridiskt korrekt process? Ledde detta eventuella domslut till att deras sändingstillstånd drogs in? Eller var det Hugo Chavez som på egen hand bestämde det? Och jag förmodar att du känner till att Chavez ledde ett kuppförsök i början av 90-talet. Men det är väl inget problem; klassintresset står över demokratin för kommunister.

Och varför tror du att exempelvis Amnesty och Human Rights Watch fördömt beslutet att stänga RCTV? Kan det ha något med att göra att Hugo Chavez steg för steg pressar tillbaka yttrandefriheten i landet?

Och vad säger du om att inte bara sändingstillståndet drogs in, utan att kameror och annan utrustning beslagtogs för att användas av regeringens tv?