2008-05-02

Folkpartiet på plats i Liberia

I alla fall i form av José Kimenga. Han är på FN-uppdrag i detta krigshärjade land. Efter 14 år av inbördeskrig ska de nu försöka komma på rätt kurs. FN har 20 000 militärer på plats och en hel del civil personal. Det är till de senare som José tillhör. Han mailade över en kul bild där nerifrån. Bildbevis på Folkpartiet Norrköpings internationella spridning.


Lugnt som i graven på Rådhuset idag. Inga telefoner som ringer. Inget som stör. Får en hel del gjort med andra ord.

Ser att folkpartiet ökar i en ny mätning. Trevligt, men det där går upp och ner hela tiden. Vi har synts en del i media tack vare riksmötet förra helgen.

Lyckades vara helt ledig igår. Otroligt skönt. Nästan märkligt hur snabbt krafterna återvänder. Nu är jag peppad som tusan igen.

Läser en del om källarfångarna i Österrike. Hur kunde det gå så länge innan någon upptäckte det? Grannar har ju sett hur han burit in mat i källaren. De har hört konstiga ljud därifrån. Jag är säker på att han förtryckte sin övriga familj också, men att inget litet anonymt tips letade sig till polisen.

Katastrofval för Labour igår i lokalvalen. De är nu inte ens nästa största parti, Liberaldemokraterna är större. Tory och Cameron gör en Reinfeldt och flyttar sitt parti mot mitten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den bilden är ju bara för bra!

keep up the good work,

Mathias Sundin sa...

Yes, José äger!