2008-06-24

Flörtig

Om ni råkar stöta på mig på stan och det verkar som jag stöter på er i form av massivt blinkande med ögonen så är det linsernas fel. Jag har ju glasögon sedan ett halvår och följaktligen inte haft brillor på sommaren. Insåg nu när solen tittade fram att jag vill kunna ha solglasögon. Därav linserna.

Har fått förvånansvärt mycket gjort på jobbet de här dagarna. Händer ju väldigt lite så man får sitta ostört och dessutom återvände arbetslusten efter några dagars midsommarvila.

Folkpartiet och framförallt Jan Björklund har etablerat sig på tredjeplatsen mediemässigt under det senaste halvåret. Enligt en undersökning är Björklund den politiker som syns tredje mest efter Reinfeldt och Sahlin. Fp får dessutom minst kritiska artiklar av alla regeringspartier. Inte illa.

Polisen struntar i vardagsbrott som drabbar och vanliga och dödliga. Nya polischefen säger att det ska bli ändring på det. Regeringen tillför 3000 nya poliser till 2010 varav cirka 100 kommer hamna i Östergötland.

Var på Stadsbiblan idag och letade lite böcker. Fick otroligt bra service. Kul!

Stödet för kärnkraft ökar stadigt. Allt fler vill se en utbyggnad. De som vill avveckla blir allt färre. Folkpartiet driver frågan hårt i Sverige och kommer driva det i valet till Europaparlamentet också. Det behövs byggas kärnkraft inte bara i Sverige.

Inga kommentarer: