2008-06-17

Hmm....

Ja, jag är tydligen inte tillräckligt insatt i riksdagens procedurer och/eller för naiv. Flera bloggare, däribland Hax och Johan Ingerö, tror att FRA-lagen är tillbaka med de förändringar som försvarsministern nämnde och klubbas innan sommaruppehållet. Alltså innan midsommar.

Det försvarsministern föreslog verkade ju helt okej men inte tillräckligt i min mening.

Jaha, det är väl lika bra och inte ta ut någonting alls åt det ena eller andra hållet i den här frågan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mathias, jag läste att du tillhör en av de ledande kritikerna inom folkpartiet till den nya Lex Orwell. En tanke skulle ju vara att ett antal ledande motståndare går samman och diskuterar ett samfällt agerande i form av en kampanj - ungefär som somliga partiöverskridande kampanjer i samband med de senaste folkomröstningarna i Sverige.

En sådan kampanj måste rimligen initieras inom borgerliga led, för att få tillräcklig bredd. Därefter kan särskilt politiker från de övriga mindre partierna kunna delta - samt förhoppningsvis även från (m) och (s). Därefter borde den kunna inkludera stora delar av tidningarnas ledarredaktioner (publicistförbundet och journalistförbundet) samt samtliga ungdomsförbund till riksdagspartierna.

Vad sägs om det Mathias, något att ta ett initiativ om?

Magnus - mace@lysator.liu.se