2008-06-16

Tyst från (s) om FRA

Det är knäpptyst från (s) om FRA-lagen. Varför, kan man undra? Ja, det är inte så svårt att förstå om man känner till bakgrunden. Det är ursprungligen deras förslag. Sedan dess har förslaget förbättrats en del, men inte tilräckligt enligt min mening. De vågar nu inte sticka ut hakan för mycket eftersom de egentligen vill att förslaget ska gå igenom.

Det kallades inte Bodströmsamhället för inte.

5 kommentarer:

Grottolle sa...

Som jag hört så kommer S att rösta Nej. Att dom har ett annat förslag.. Det förslag som ska röstas om nu som alliansen har har ju gått betydligt längre. Men det är nog inte annat att vänta för Liberaler vill ju ha ett kontrollsamhälle tydligen.

Lennart Nilsson sa...

Det finns ingen principiell skillnad mellan förslagen, det handlar i bägge fallen om Thomas Bodströms vision om ett svenskt DDR. Det enda parti som är emot lagen är miljöpartiet. Och så Sveriges alla liberaler och demokrater förstås...

Grottolle sa...

Lennart Nilsson

Men Thomas Bodströms drog ju tillbaka förslaget för att det kränkte. Men man kan ju inte skylla på S om Alliansen som består av flera Liberaler röstar igenom förslaget. Men vi får se på Onsdag det kan ju vara så att fyra Liberaler ändrar sig och röstar nej.

niklasp sa...

Jag har idag mailat samtliga borgerliga riksdagsledamöter.

35 st väl utvalda som det finns chans att de går emot partilinjen har även fått "senil-brev" i sitt brevfack.

Skyll inte på mig om det här går igenom - jag har gjort vad jag har kunnat.

Om det här går igenom så kommer jag att rösta på piratpartiet i fortsättningen - ja, min personliga frihet och ett samhälle utan massövervakning är så viktigt för mig.

Alea acta est.

Johannes Almborg sa...

Dessvärre är det bara i matematiken som minus och minus blir plus. -Två fel gör inte ett rätt! Att Alliansen ens tar upp denna sosserest är absurt.