2008-04-16

Ensligt på Parken

4850 kom det till Parken i skitvädret mot tråkiga Trelleborg. Matchen gick på TV och jag kan ha en viss förståelse för att en del stannade hemma då. Men idag. Okej väder, rätt roliga Halmstad på besök och ändå bara 5400 pers på plats. Visst IFK spelar bedrövlig fotboll. Men det är väl då de behöver stöd! Gå till Parken nästa gång!

Matchen idag började med en taffligt insläppt mål på hörna efter en minut och tio sekunder. Samma sak hände 20 minuter senare. 0-2. De lyfte sig lite i slutet av första halvlek. Marcin Burkhardt, Burken som jag kallar honom, visade att han kan bli en riktig klasspelare. I övrigt inte mycket dock. 0-3 kom under andra halvlek och IFK trillade in en tröstmål i slutet.

Märkligast var väl ändå när Jingblad bytte ut Amuneke och satte in backen Spong. Upp i anfallet satte han mittbacken Magnusson. Que? Så med fyra minuter kvar kom Gardar in. Så dags då.

Jaha, imorgon kommer kungen. Undrar om han ska åka i rondellen.

HV leder över LHC. Inget guld i år heller verkar det som.