2008-04-29

Messi, Messi...Scholes

Kommentatorerna var väldigt kära i Leo Messi. Tröttsamt när media får för sig att hypa en spelare så att han inte kan göra något fel. Messi uträttade inte speciellt mycket ikväll när Barca försökte slå Man Utd på bortaplan. Det gick inte alls det. Paul Scholes satte stopp för deras planer med en riktig rackarrökare, som någon annan kommentator sagt.

Vet inte om de hänt förut, men ikväll höll jag på Man Utd.

Folkpartiets affischer är nu uppe på olika ställen i stan. Kul att se många timmars arbete och planering bli verklighet. Mattias Ottosson tycker att vi ska byta reklambyrå eftersom budskapet var fel. Sorry Mattias, jag vet inte om socialdemokraterna använder reklambyråerna för att forma politiken men de här budskapet har vi snickrat ihop egen hand. Självklart har vi haft hjälp med layouten, men inget annat.

Frågan grundar sig i en oro över hur Ottosson sköter ekonomin. Pengar ska inte bara ligga på banken och samla damm (och lite ränteintäkter), de ska användas. Men med den takt som Ottosson spenderar slantarna måste han börja låna redan om två år. Och tyvärr är det du som står för notan.

Inga kommentarer: