2008-04-17

Usch, till och med Ljungskilde vinner

Ljungskile tog sin första tre poäng idag genom att besegra Elfsborg. Dom var liksom min tröst. I alla fall ett lag som garanterat var sämre än IFK just nu. Men inte då. Dags att lyfta sig i håret för Snoka.

Kollat på demokraternas debatt. Börjat bli lite less på debatter får jag erkänna. Har väl sett ett 40-tal från USA senaste året.

Varför, varför, varför måste tidningarna alltid, alltid, alltid visa förstorade bilder på fästingar när de skriver om fästingar eller sjukdomarna de bär. Fästingar är äckliga i verklig storlek, förstorade på bild är de riktigt vidriga.

Zlatan borta resten av säsongen känns minst sagt oroväckande inför EM.

Och Gais plockar poäng. 0-0 mot Göteborg. Usch.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad då usch att GAIS plockar poäng? Om du tror att GAIS ska bli er räddningsplanka så är du ute och cyklar. Ha det så bra i Superettan nästa år.

Anonym sa...

GAIS tog bara 1p. Usch för det. Borde lätt varit 3p så bra som GAIS spelade.

Anonym sa...

Vadå usch att GAIS tog poæng...? Du som gammal folkpartist och oppsitionråd i Norrkøping borde veta att IFK Gøppeborg har sin ekonomi baserat på alla korrupta sossar i Gøteborg. Vi betalar till och med skatt i Gbg før att finansiera detta gamla sosselag. GAIS behøvs som en motpol och nagel i øgat på dessa korrupta partipampar/kommunala chefer!

Kom inte med sådana uttalanden som Usch før... Usch før dig som ær inte pålæst angående politiska/idrottsliga strømningar i Sverige!