2008-04-14

Bra dag

Fick huvudvärk på eftermiddagen, men en Treo, en kokosboll, två kakor, lite vatten och 10 minuter på soffan gjorde susen. Jobbade i expressfart i ett par timmar och vaknade ur min trans framåt kl 19. Masade mig då hemåt för ett ombyte och lite gym.

I morgon kommer vårbudgeten. Blir inte som tidigare med massa detaljer utan mer av själva finanspolitiken om jag fattat det hela rätt. Många spännande saker på gång dock till hösten. Inte minst en satsning på de pensionärer som har det sämst ställt.

LHC förlorade igen. 2-2 i matcher. Vita hästen har problem. IFK:s närmaste framtid ser inte ljus ut, men kanske kan de överraska på onsdag mot HBK. Jag finns på läktaren. Spelschemat i år har passat bra i kalendern. Men Newcastle går bra just nu!

Återigen, angående Molinas kritik mot landstingsledningen. Det hon har rätt i är att saker och ting borde gå snabbare. Tror inte det går långsammare nu än tidigare - snarare tvärtom - men landstingsledningen får gärna öka tempot. I övrigt är det ett mycket märkligt utspel. Har hon inget eget ansvar tycker hon? Bra av ledningen att kalla till pressträff direkt.

Men vad säger Lasse Stjernkvist om samlingsstyre i Norrköpings kommun?

Inga kommentarer: