2007-05-07

Ordning och reda Landskrona

Fantastiskt roligt! "Politiker bannad för 'trikåkalsonger'."

Frågan är bara vad ordföranden skulle göra om Fantomen blev förtroendevald.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, haha! De kunde ju sagt åt honom på sina informella möten att man ska klä sig ordentligt.

Från Ekot:
"Treklövern i Landskrona frågar sd
Efter valet i höstas fick sverigedemokraterna en vågmästarroll i Landskronapolitiken. Och tvärtemot vad de övriga politikerna sa inledningsvis så har partiet nu blivit en accepterad samarbetspartner för de borgerliga partierna.
Thord Lindblom (sd), Torkild Strandberg (fp)
- Det tas informella kontakter med oss innan de borgerliga partierna lägger sina förslag. De kontrollerar var vi står i frågan, säger Thord Lindblom (sd) i Landskrona.
-Vi informerar hur vi ser på frågor till både sverigedemokraterna och socialdemkoraterna, säger Torkild Strandberg (fp), kommunstyrelsens ordförande i Landskrona.
Valresultatet, som gav sverigedemokraterna tolv mandat och en vågmästarroll, innebär att många frågor avgörs i Landskrona kommunfullmäktige. De flesta ärenden avgörs utan omröstningar, men i sju av nio voteringar har sverigedemokraterna röstat med den borgerliga treklövern. Men folkpartiets Torkild Strandberg är mer intresserad av att man ska få igenom treklöverns politik än att diskutera vilka som röstar på deras förslag.
-Det som måste räknas och det som är viktigt är ju resultatet.
-Det har växt fram ett kit mellan de borgliga partierna och sverigedemokraterna. De är som siamesiska tvillingar. De röstar lika i alla frågor, säger Lars Svensson (s)."

http://www.sr.se/cgi-bin/malmo/nyheter/artikel.asp?Artikel=1351784