2007-05-08

Släng ut kräket

Jan kan inte begripa varför Maud Olofsson och Carl Bildt måste sitta och mysa med Irans utrikesminister - speciellt inte när han vägrade ta Maud Olofsson i hand. Att en man inte ska kunna ta en kvinna i hand. Fy fan! När han vägrade att göra det borde Sverige omedelbart avbrutit mötet och kastat ut honom med huvudet före. Det är skymf mot vårt land. Jag skiter fullständigt i hans kvinnoförnedrande traditioner. Åk tillbaka till medeltiden!

Jag såg Fredrik Malm (fp) i morgonsoffan, argumenterandes för något liknande, i något lugnare tongångar. Han skrev om det på DN Debatt förra veckan också. Malm är en riktigt tillgång för Alliansen och fp när det kommer till utrikespolitik. Jag har nog aldrig träffat någon med sånt stort engagemang för demokrati, framförallt i Mellanöstern.

5 kommentarer:

Robsten sa...

Du Mattias, jag känner en kvinnlig lärare som jobbar i en invandringstär skola. Föräldrarna där (kvinnorna faktiskt, jag vet inte varför) vägrade ta den kvinnliga läraren i hand vid föräldrarmöten. Så vad tycker du vi skall göra med dem?

Mathias Sundin sa...

Ge dom en rejäl jävla utskällning!

Anonym sa...

Läste DN och såg denna länk. Man blir så deprimerad av att läsa nyheterna. Sverige är ett land som fortfarande klänger sig fast vid förvirrad "neutralitet" och "förståelse" för massmördare och terrorister. När jag ser regeringens inställsamhet gentemot den leende lille brottslingen från Iran skäms jag över att ha röstat borgerligt. Bildt & co är ju inte bättre än sossarna. Snarare tvärtom. Det behövs en helt annan sorts borgerlighet i Sverige. En som sätter ned foten och slutar relativisera.

Unknown sa...

Tycker Sverigedemokraterna är ett vulgärt parti, och är inte särskilt intresserad av att de ska komma in i riksdagen, men om det är vad som krävs för att det ska bli någon ändring med det här fjantandet, så kan jag känna att det vore värt att offra en röst på dem 2010.

Mathias Sundin sa...

Öh, hur exakt skulle det ändra någonting alls? Jag har aldrig hört en sverigedemokrat uttalat en enda stavelse om utrikespolitik.