2008-10-20

Måndag morgon

En fullspäckad vecka ligger framför mig. Kommunfullmäktige idag, blir nog lite förspel till budgetdebatten nästa måndag. På lunchen ska jag prata för Rotary om presidentvalet.

Imorgon ska jag en sväng till Stockholm på en avskedsgrej för Mauricio Rojas som flyttar till Spanien för att bli rektor på en skola där. En stor förlust för Sverige. Dessutom lite andra möten där uppe.

På onsdag besök på Film- och musikgymnasiet och sen nomineringsmöte för Europaparlamentet på kvällen. Förra fp-ledaren Maria Leissner kommer hit. Hon gör comeback och kandiderar igen.

Torsdag mestadels lugn men en debatt om presidentvalet i Stockholm på kvällen.

Fredag är jag kvar i Stockholm för en del möten och på lördag ytterligare en presidentdebatt. Söndag ska jag hjälpa farsan att flytta.

Sen börjar det om igen! I slutet på nästa vecka åker jag till USA igen för att vara med i slutspurten på kampanjen. Det ser minst sagt mörkt ut för McCain men skam den som ger sig. Får se till att vinna Nevada i alla fall.

1 kommentar:

Lena W sa...

hej ...
jag var en av de som var på ljura o diskutterade så kallade "kamphundar" jag vill påpeka att varken jag eller mina kamrater som var där har en kamphund. En kamphund är INTE någon ras utan har vissa egenskaper som INTE är önskvärda i dagens samhälle. Så vilken hund som helst som har de egenskaperna kan bli en "kamphund". återigen då så har det med HUR man tränar upp sin hund att använda som ett vapen som du uttrycker det. Lena