2009-11-13

Varken guld eller gröna skogar

På Newsmill diskuteras Miljöpartiet och en del liberaler verkar tycka att dom är ett alternativ. Drömma går ju, men först är nog bäst att se sig lite omkring i landet. Här i Norrköping styr nämligen den koalition, S, V och MP, redan som nu vill ta över makten i hela Sverige. Jag skriver om det på Newsmill:

"Frihetliga personer i Stockholm drömmer våta drömmar om Miljöpartiet. Drömmen finns redan - i Norrköping. Där styr Miljöpartiet i en koalition tillsammans med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Att kalla det mardröm är kanske att gå för långt, men politiken de för får i alla fall mig att vakna kallsvettig på nätterna. ...

Enligt retoriken är Miljöpartiet för friskolor, i praktiken har de röstat nej till samtliga friskoleansökningar sedan 2006. Flera dessförinnan också, men då var de bara ett stödparti till Socialdemokraterna. Nu har de verklig makt."

'Vi lovar inte guld, men gröna skogar', stod det på Miljöpartiets valaffischer. I Norrköping bidde det inga gröna skogar, och tyvärr inget guld heller.

Inga kommentarer: