2007-08-14

Fem cm

Höstens första riktiga laddning av handlingar har kommit. KS-handlingarna, en ca fem cm tjock bunt. Har inte vågat titta på ärendena ännu. Njuter istället av en prickigkorv-smörgås och har precis skickat en insändare till Extra Östergötland. Erik Svansbo och jag skriver om vår motion till landsmötet om valallians mellan de borgerliga partierna.

Imorgon är det personalutskott hela dagen ute på Getå. Vi ska prata om ett program som ska antas under hösten. Undrar varför det går åt en hel dag. Så det gäller att få lite gjort idag.

Morgon-tv, speciellt med Lars Ohly, är den bästa väckarklockan. Behöver ingen snooze när den där vilden är på tv. I morse argumenterade han kraftigt för att människor inte ska behöva arbeta, hans vanliga inställning. Jag blir heligt förbannad när han hela tiden, utan att skämmas, hoppar på socialförsäkringsministern och anklagar henne för att vilja straffa de svaga. Att det är hennes mål. "Hörru du din förbannade kommunist, som sitter här och representerar en mördarideologi! Ska du prata om moral och rättvisa!" Tänk om Husmark Pehrson sagt det, då hade inte varit den mest anonyma ministern länge till.

IFK lyckades förlora igår i näst sista minuten mot Enköping. Surt. Man får glädja sig åt att Sylvia tvålade till Sundsvall med hela 4-1.

Inga kommentarer: