2007-08-23

Mot Sherwoodskogen!

Ska upp på stan och hämta ut skatteåterbäringen. Blir direkt in på sparkontot med stålarna. Känns bra, vi svenskar är ju ett folk utan förmögenhet. Efter lunchen ska jag på invigningen av Plints nya verksamhet. De har utökat arbetsstyrkan med 100 personer, bland annat på grund av deras satsningar på hushållsnära tjänster. Tack regeringen.

Ser på Radio Östergötlands hemsida att Alliansen i Linköping tänker konkurrensutsätta biblioteken. Det kan säkert uppröra en och annan stelnad bibliotikarie som läser böcker till vänster i bokhyllan. Men det kan också innebära fler arbetsgivare och nya spännande möjligheter. Jag drar mig till minnes att bibliotekarier ligger i botten vad gäller utbildning kontra lön.

Folkpartiet skapar nyheter med olika förslag till landsmötet som partistyrelsen har sagt ja till. Kul och viktigt att partiernas medlemmar verkligen kan påverka partitoppen och därmed regeringspolitiken. Nu senast är det drogtest av bilförare. Ja, varför inte. Kan man lika lätt testa för andra droger som alkohol så inte mig emot.

Inga kommentarer: