2007-08-19

Vad är det för fel på folk?

Hustrumisshandlaren Bapupa fick ett varmt mottagande av hemmapubliken i Gelfe. Det är bisarrt. Hur kan ett sånt as få något annat än burop och en tegelsten i skallen? Kan inte folk sätta sig in i hur hustrun måste känna sig? Här har hon levt i terror och blivit slagen av mannen som hon har ett barn tillsammans med. Och vad händer - alla stöttar honom och till och med applåderar åt fanskapet. Jag blir matt av ilska.

Till något trevligare. Var hemma hos mor på kvällen och firade bror som fyller i morgon. På grund att KF-grupp och kommunstyrelse större delen av dagen gick det inte att ha middag i morgon. Ska gå över till honom en sväng efter mötet på kvällen. Mycket smaskig creme catalan till efterrätt. Creme brulee från Spanien, typ. Mor hade inhandlat en liten creme brulee-brännare som vi använde med viss framgång.

I morgon är det som sagt möten mest hela dagen. Alliansmöte på morgonen, förmöten inför KS och sedan själva KS med flera tunga ärenden. Direkt efter det KF-grupp, dock med färre ärenden.

Inga kommentarer: